KLUBILIIKMELE:
Nimi:
Kood:
Sisene
Otsi:
 
The Ocean (ger) + After The Waves Have Washed Me Away (est)
"The Ocean (ger) + After The Waves Have Washed Me Away (est)"
Kuupäev: 25.05.2010
Kell: 20:00
Hind: 100.-

Massiivset post-metalit mängiv The Ocean klubis Tapper

Teisipäeval, 25. mail astub Tallinnas klubi Tapper lavale proget, klassikalist ning elektroonilist muusikat ristav post-metali bänd The Ocean Saksamaalt.


The Ocean sai alguse 2001. aastal, mil Robin Staps rentis ruumid Berlin-Kreuzbergi südames II Maailmasõja-aegse alumiiniumitehase keldris. Peale nädalatepikkust ehitustööd sündis sealsamas "Oceanland" - suur maa-alune stuudiot ja magamistubasid ühendav kompleks, kus tulevased The Oceani liikmed veetsid olulise osa oma elu järgnevatest aastatest. Oceanlandis lihviti ka live-esinemisi ja kui bänd 2008. aastal lõpuks ruumidest välja tõsteti, oli välja antud neli albumit ning Stapsi ümber kogunenud klassikalise ja rokkmuusika taustaga loominguline kollektiiv.

Tänaseks on The Ocean andnud üle 400 kontserdi kogu maailmas, tuuritanud edukalt nii Euroopas kui USA's ja olnud soojendusbändiks sellistele suurnimedele nagu Opeth, Cult of Luna, The Black Dahlia Murder ja Isis. Nüüd on bändiga liitunud vokalist Loic Rossetti, muutes the Oceani peale 8-aastast eksisteerimist, mille jooksul on selle ridades nähtud üle 40 muusiku ja liikme, ühtsest kollektiivist tõeliseks bändiks.

The Oceani kontserdit soojendab äsja debüütesinemisega maha saanud After The Waves Have Washed Me Away Eestist. Üritus algab kell 20:00 ja piletid vaid ukselt 100 krooni.

Diskograafia:

“Same” CD [2002] self-released (SOLD OUT)
“Fogdiver” CD / LP [2003] Make My Day Records, Iapetus Records (SOLD OUT)
“Fluxion” CD [2004] Make My Day Records, Throne Records (SOLD OUT)
“Aeolian” CD [2005] Metal Blade Records
“Precambrian” 2xCD / 3xLP [2007] Metal Blade Records, Garden of Exile Records
“Fluxion” CD re-release [2009] Pelagic Records

Bändi koosseis aastal 2010:

trummid: Luc Hess
kitarrid: Robin Staps, Jonathan Nido
bass: Louis Jucker
vokaal: Loic Rossetti
heli: Julien Fehlmann

Vaata ka:

http://www.myspace.com/theoceancollective

The Ocean (ger) + After The Waves Have Washed Me Away (est)
 
© 2008-2009 Rockclub Tapper | Pärnu mnt. 158g | 11317 TALLINN | (+372) 654 7518 | info@tapper.ee