KLUBILIIKMELE:
Nimi:
Kood:
Sisene
Otsi:
 
CRADLE OF FILTH (uk)
"CRADLE OF FILTH (uk)"
Kuupäev: 11.05.2016
Kell: 19:00
Hind: 25 / 28 / ...

TÄHELEPANU! / ATTENTION! The event has been moved one day - to 11th of May.

Cradle of Filthi kontsert lükkub päeva võrra edasi! Varasemalt 10. maiks välja kuulutatud Cradle of Filthi kontsert klubis Tapper toimub kolmapäeval, 11. mail! Suuremale osale külalistest pole kindlasti vahet, kas vaadata bändi teisipäeval või kolmapäeval, kuid kui plaanid ei luba uuel kuupäeval Tapperisse tulla, siis ostetakse pilet loomulikult tagasi. NB! Kui pilet osteti Tapperist või Woodstockist, siis tuleb helistada piletil oleval telefoninumbril ja tagasiostus eraldi kokku leppida.

Loomulikult kehtivad 11. mail kõik piletid, millele on märgitud 10. mai!

Vabandame ebamugavuste pärast ja loodame kõiki siiski näha:

Kolmapäeval, 11. mail
Klubis "Tapper"
CRADLE OF FILTH (uk)
+ support

Piletid Woodstockist 28€, Piletilevist 30€, ukselt 35€.
http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/rock-ja-pop/cradle-of-filth-uk-support-184034/


 


PRSSITEADE 4.03.2016

Briti black metali suurnimi Cradle of Filth klubis Tapper!

10. mail jõuab esmakordselt Eestisse Briti black metali esinumber ja ka karmima sümfoonilise gooti metali ikooniks muutunud Cradle of Filth. Maailmas laialt tuuritanud ja oma nime jäädavalt ekstreemmetali ajalukku raiunud bänd on ise püüdnud țanrilisest liigitusest vabaneda, nimetades oma loomingut pigem tumedaks metaliks. Kui sümfoonilise seadega sündipartiid paigutavad Cradle of Filthi pigem gooti osakonda, siis viimasel, järjekorras üheteistkümnendal plaadil "Hammer of the Witches" kõlavad kitarririffid ja trummipartiid loovad koheseid seoseid nii rootsi-stiilis meloodilise death metali kui tänapäevase blackiga. Eraldi firmamärk on alati olnud vokalisti Dani Filthi nõialaadsed karjed-kriisked ja ka selles osas kergitatakse kübarat nii vanade kui uute fännide suunas - kriitikute arvates on juurtest üksjagu eemaldanud Cradle of Filth küpsem ja mitmekesisem kui ealeski varem.

Piletid hinnaga 28€ tulevad müüki kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades esmaspäeval, 7. märtsil. Soodsamad fännipiletid hinnaga 25€ müüvad samal ajal Tallinnas klubid Woodstock ja Tapper. Uksed Tapperi kontserdile avatakse kell 19:00 ja üritus on vanusepiiranguta!

Cradle of Filth on:

Dani Filth - vokaal
Martin 'Marthus' Skaroupka – trummid
Daniel Firth – bass
Lindsay Schoolcraft – klahvpillid ja vokaal
Richard Shaw - kitarr
Marek 'Ashok' Šmerda – kitarr

Diskograafia:

The Principle of Evil Made Flesh (1994)
Dusk... and Her Embrace (1996)
Cruelty and the Beast (1998)
Midian (2000)
Damnation and a Day (2003)
Nymphetamine (2004)
Thornography (2006)
Godspeed on the Devil's Thunder (2008)
Darkly, Darkly, Venus Aversa (2010)
The Manticore and Other Horrors (2012)
Hammer of the Witches (2015)

Vaata Cradle of Filthi äsjast videot loole "Right Wing Of The Garden Triptych":
https://www.youtube.com/watch?v=t2Y4uZ0rnRk

Lisainfo:
http://www.cradleoffilth.com/
http://www.tapper.ee/


10. mail jõuab esmakordselt Eestisse Briti black metali esinumber ja ka karmima sümfoonilise gooti metali ikooniks muutunud Cradle of Filth. Maailmas laialt tuuritanud ja oma nime jäädavalt ekstreemmetali ajalukku raiunud bänd on ise püüdnud țanrilisest liigitusest vabaneda, nimetades oma loomingut pigem tumedaks metaliks. Kui sümfoonilise seadega sündipartiid paigutavad Cradle of Filthi pigem gooti osakonda, siis viimasel, järjekorras üheteistkümnendal plaadil "Hammer of the Witches" kõlavad kitarririffid ja trummipartiid loovad koheseid seoseid nii rootsi-stiilis meloodilise death metali kui tänapäevase blackiga. Eraldi firmamärk on alati olnud vokalisti Dani Filthi nõialaadsed karjed-kriisked ja ka selles osas kergitatakse kübarat nii vanade kui uute fännide suunas - kriitikute arvates on juurtest üksjagu eemaldanud Cradle of Filth küpsem ja mitmekesisem kui ealeski varem.

Piletid hinnaga 28€ tulevad müüki kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades esmaspäeval, 7. märtsil. Soodsamad fännipiletid hinnaga 25€ müüvad samal ajal Tallinnas klubid Woodstock ja Tapper. Uksed Tapperi kontserdile avatakse kell 19:00 ja üritus on vanusepiiranguta!

Cradle of Filth on:

Dani Filth - vokaal
Martin 'Marthus' Skaroupka – trummid
Daniel Firth – bass
Lindsay Schoolcraft – klahvpillid ja vokaal
Richard Shaw - kitarr
Marek 'Ashok' Šmerda – kitarr

Diskograafia:

The Principle of Evil Made Flesh (1994)
Dusk... and Her Embrace (1996)
Cruelty and the Beast (1998)
Midian (2000)
Damnation and a Day (2003)
Nymphetamine (2004)
Thornography (2006)
Godspeed on the Devil's Thunder (2008)
Darkly, Darkly, Venus Aversa (2010)
The Manticore and Other Horrors (2012)
Hammer of the Witches (2015)

Vaata Cradle of Filthi äsjast videot loole "Right Wing Of The Garden Triptych":
https://www.youtube.com/watch?v=t2Y4uZ0rnRk

Lisainfo:
http://www.cradleoffilth.com/
http://www.tapper.ee/

CRADLE OF FILTH (uk)
 
© 2008-2009 Rockclub Tapper | Pärnu mnt. 158g | 11317 TALLINN | (+372) 654 7518 | info@tapper.ee