KLUBILIIKMELE:
Nimi:
Kood:
Sisene
Otsi:
 
Vulture Industries [no] + Liblikas [ee]
"Vulture Industries [no] + Liblikas [ee]"
Kuupäev: 10.03.2018
Kell: 19:00
Hind: 10 / 15 / 20 / ...

Avangardistlik progressiivmetali bänd Vulture Industries taas Eestis

Laupäeval, 10. märtsil esineb Tallinnas kolmandat korda progressiivne Vulture Industries Norrast. Rokiklubis Tapper toimuval kontseril astub koos Vulture Industriesega erikülalisena lavale progestoneri ansambel Liblikas. 

Norra kuulsa black metal maastiku seest, Bergeni fjordide ja mägede vahelt, tõstis aastal 1998 pead sürrealistlik tumemetal kollektiiv Vulture Industries. Nende muusikat iseloomustab võluvalt avangardistlik progressiivsus, mis on põimitud industriaali, doomi ning isegi sümfooniliste elementidega. 

Eestis külastas Vulture Industries aastal 2013, mil esineti koos Leprousega ning esimene soolokontsert anti klubis Tapper 2015. aastal. 

Diskograafia: 
"The Sleeper" - Demo 2003
"The Enemy Within" - Demo 2004
"The Benevolent Pawn" EP 2005
"The Dystopia Journals" Full-length 2007
"The Malefactor's Bloody Register" Full-length 2010
"The Tower" Full-length 2013
"Stranger Times" Full-length 2017

Erikülaliseks valisime eelmisel aastal superalbumi avaldanud Liblika!
Psühedeelne ja progressiivne stonerroki punt Liblikas suudab panna südame soojemalt tuksuma kõigil, kel näiteks Frank Zappa või Mastodon suured lemmikud on. 

Uksed üritusele avatakse kell 19:00.
Piletid Vulture Industriese ja Liblika kontserdile tulevad müügile kolmapäeval, 31. jaanuaril kell 10:00 kõigis Piletilevi ning Circle K teenindusjaamades, hinnaks 15 eurot. Soodsamad fännipiletid hinnaga 10 eurot tulevad müügile samal päeval kell 12:00 pubis Woodstock. 

“Vulture Industries come across as complete oddballs. They are the mad hatter’s tea party irregulars with an “Alice In Wonderland” surrealist brand of dark metal cabaret”

Vulture Industries [no] + Liblikas [ee]
 
© 2008-2009 Rockclub Tapper | Pärnu mnt. 158g | 11317 TALLINN | (+372) 654 7518 | info@tapper.ee