KLUBILIIKMELE:
Nimi:
Kood:
Sisene
Otsi:
 
CRADLE OF FILTH (uk) + support
"CRADLE OF FILTH (uk) + support"
Kuupäev: 13.12.2018
Kell: 19:00
Hind: 25/28/...

13. detsembril astub klubi Tapper lavale Cryptoriana World Touri raames Briti black-metal legend Cradle of Filth.


Maailmas laialt tuuritanud ja oma nime jäädavalt ekstreemmetali ajalukku raiunud bänd on ise püüdnud žanrilisest liigitusest vabaneda, nimetades oma loomingut pigem tumedaks metaliks. 


Vokalist Dani Filthi, kelle ikoonilised nõiduslikud karjed-kriisked on alati olnud bändi firmamärgiks, sõnul on eelmisel aastal ilmunud albumi Cryptoriana läbivaks teemaks viktoriaanlik gooti-õõv ja ka plaadi nimi peegeldab toonast õhinat kõige üleloomuliku, hauataguse ja tontliku suhtes. Alapealkiri The Seductiveness of Decay vajutab justkui pitseri surmalembuse ja enesehävituse pikaldase sära aurale.


Vaata videot loole "Heartbreak and Seance" siit:
https://www.youtube.com/watch?v=DNRIaeg6EyY


Piletid Cradle of Filthi kontserdile tulevad müüki 17. augustil kõigis Piletilevi müügipunktides, soodushinnaga fännipassid Tallinnas klubis Woodstock ja Pärnus ning Tartus kauplustes Muusik.


Uksed avatakse kell 19:00 ja üritus on vanusepiiranguta!


Cradle of Filth on:


Dani Filth - vokaal
Martin 'Marthus' Skaroupka – trummid
Daniel Firth – bass
Lindsay Schoolcraft – klahvpillid ja vokaal
Richard Shaw - kitarr
Marek 'Ashok' Šmerda – kitarr


Diskograafia:


The Principle of Evil Made Flesh (1994)
Dusk... and Her Embrace (1996)
Cruelty and the Beast (1998)
Midian (2000)
Damnation and a Day (2003)
Nymphetamine (2004)
Thornography (2006)
Godspeed on the Devil's Thunder (2008)
Darkly, Darkly, Venus Aversa (2010)
The Manticore and Other Horrors (2012)
Hammer of the Witches (2015)
Cryptoriana – The Seductiveness of Decay (2017)

CRADLE OF FILTH (uk) + support
 
© 2008-2009 Rockclub Tapper | Pärnu mnt. 158g | 11317 TALLINN | (+372) 654 7518 | info@tapper.ee